Τρίτη 3 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Καπνός χωρίς φωτιά δε γίνεται... .

Μεμονωμένες και ξένες προς κάθε έννοια φαρμακευτικής περίθαλψης - ακόμα και στην Ευρωπαϊκή Ενωση - χαρακτηρίζει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) τις αντιλήψεις για το άνοιγμα του επαγγέλματος του φαρμακοποιού και τη δημιουργία αλυσίδων φαρμακείων στην Ελλάδα.

Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας, ο ΠΦΣ εξέδωσε χτες ανακοίνωση με δηλώσεις του προέδρου του ΔΣ Δημ. Βαγιωνά στις οποίες αναφέρει ότι από τις μέχρι τώρα διακηρύξεις και τη στάση της κυβέρνησης δεν προκύπτει τέτοιος σχεδιασμός και ότι ο ΠΦΣ βρίσκεται σε «αγωνιστική ετοιμότητα σε περίπτωση που κάποιοι αποφασίσουν να κινηθούν προς αυτή την κερδοσκοπική κατεύθυνση».

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι τέτοια σενάρια εξυφαίνονται πρωτίστως στις Βρυξέλλες, με τις κυβερνήσεις των κρατών - μελών πρώτα να τα συναποφασίζουν και αμέσως μετά να τα εκτελούν ως ιπποκόμοι των πολυεθνικών. Προς τι λοιπόν τέτοιου είδους διαβεβαιώσεις, ότι δεν προκύπτουν τέτοιοι κυβερνητικοί σχεδιασμοί; Πάντως, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, που λέει και ο λαός μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ