Τετάρτη 9 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΠΟΤΑ
Συγκέντρωση στα δικαστήρια

Με 24ωρη απεργία σήμερα Τετάρτη και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8.30 το πρωί έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, οι εργαζόμενοι στα Εμφιαλωμένα Ποτά αντιδρούν στη νέα δικαστική δίωξη συνδικαλιστών του κλάδου και απαιτούν να σταματήσει η βιομηχανία διώξεων που έχει στήσει η εργοδοσία και στόχο έχει να κάμψει τον αγωνιστικό προσανατολισμό των εργαζομένων και της πανελλαδικής συνδικαλιστικής ομοσπονδίας τους, της ΠΟΕΕΠ.

Το Συνδικάτο Πωλητών - Οδηγών και βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Βόρειας Ελλάδας καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν καθολικά στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε και να δώσουν μαζικά το «παρών» στη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια όπου δικάζονται σήμερα ο Σ. Ράλλης ΓΓ της ΠΟΕΕΠ, ο Γ. Χατζηλαζάρου πρόεδρος του Συνδικάτου Πωλητών - Οδηγών, ο Γ. Φραγγίδης μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΕΠ, ο Γ. Καλογιαννίδης αντιπρόεδρος της ΠΟΕΕΠ, ο Α. Δήμογλου μέλος ΔΣ ΠΟΕΕΠ και οι εργαζόμενοι Χ. Αυδαιμιώτης, Β. Φαρσαλιώτης, Δ. Παπάζογλου, Γ. Γατούλας.

Διώκονται με την κατηγορία της παράνομης βίας, επειδή πραγματοποιούσαν μαζικές εξορμήσεις και κινητοποιήσεις έξω από την επιχείρηση του Γ. Καπούλα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ