Τετάρτη 9 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΜΕ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΕΡΓΑΤΕΣ «ΣΕΞ ΦΟΡΜ» - «ΚΛΩΣΤΗΡΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ»
Ραντεβού στην πρώτη γραμμή

Στην κεφαλή της μεγάλης πορείας θα βρεθούν το Σάββατο οι εργάτριες της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ». Για να διαδηλώσουν απ' την πρώτη γραμμή ότι η αντίσταση, ο συντονισμένος αγώνας όλων των εργαζομένων σε ευθεία σύγκρουση με την αντεργατική πολιτική, είναι μονόδρομος. Στη χτεσινή τους Γενική Συνέλευση, υπογραμμίστηκε η ανάγκη να μη λείψει κανείς απ' το ραντεβού του ΠΑΜΕ. «Οι εργάτριες της "ΣΕΞ ΦΟΡΜ" πρέπει να δώσουν μαζικό και δυναμικό "παρών"», επισήμανε ο πρόεδρος του συνδικάτου Θ. Ευθυμίου.

Να μη μείνει κανείς έξω από τα πούλμαν που θα μεταφέρουν τους εργαζόμενους της Νάουσας στην Αθήνα αποφάσισαν και οι απολυμένοι των «Κλωστηρίων Νάουσας» χτες το απόγευμα μέσα από τη Γενική τους Συνέλευση. Ο γραμματέας του σωματείου Β. Πιτσαλίδης ενημέρωσε τους συναδέλφους του για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού. Ολα είναι έτοιμα για την αναχώρησή τους, στις 12 το βράδυ της Παρασκευής, από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας. Από εκεί, μαζί με τους υπόλοιπους εργάτες και υπάλληλους της Νάουσας, θα ξεκινήσουν για να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στο μεγάλο συλλαλητήριο, στο Πεδίον του Αρεως.

  • Χτες, η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας εξέφρασε την αλληλεγγύη της στον αγώνα των εργατριών της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ» προσφέροντας και 1500 ευρώ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ