Τετάρτη 9 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΜΕ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Ολοι στο Πεδίον του Αρεως

Ολοκληρώνονται μέρα με τη μέρα οι προετοιμασίες για τη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση

Λίγα 24ωρα μείνανε μέχρι το πρωί του Σαββάτου και το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Αρεως. Οι ταξικές δυνάμεις σε όλη τη χώρα εντείνουν τις προετοιμασίες, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη μαζικοποίηση της λαϊκής κινητοποίησης, πατώντας στη θετική πείρα και στην ανταπόκριση που συνάντησε από τους εργαζόμενους το κάλεσμα του ΠΑΜΕ όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ, με ανακοίνωσή της, καλεί όλους τους εργαζόμενους της περιοχής να πάρουν μαζικά μέρος στο Συλλαλητήριο, «να δυναμώσει η ταξική πάλη, να γίνουμε πολλοί στη γραμμή της απειθαρχίας, της σύγκρουσης, της ανατροπής αυτής της βάρβαρης πολιτικής του κεφαλαίου». Κάλεσμα στους συνταξιούχους του κλάδου για τις 12 Νοέμβρη απευθύνει και η Ενωση Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αθηνών και περιχώρων.

Στην Αθήνα, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ συνεχίζονται και κορυφώνονται τις επόμενες μέρες:

Σήμερα Τετάρτη 9/11, στην ΕΥΔΑΠ Περισσού, στις εταιρίες «Ποζίτιβο» και «Βάκενχουτ», στις μεταφορικές της οδού Ορφέως, στους εργαζόμενους στα δικαστήρια, στους εργάτες του Δήμου Αλίμου, στη ΓΣ των εργατών στην Πετρούπολη, στο «Πράκτικερ» του Ελληνικού, στα εργοστάσια «Σβάμπε», «Ζωγομετάλ», «Ψαλίδας» και «Βικτώρια». Την Πέμπτη 10/11, στο «Πράκτικερ» στη Μεταμόρφωση.

Συνδικαλιστές της Γραμματείας Αθήνας του ΠΑΜΕ θα περιοδεύσουν τις επόμενες μέρες σε μια σειρά νέους χώρους δουλιάς και συγκεκριμένα:

  • Σήμερα Τετάρτη 9/11 στην «ΕΪΤΖΙΑΝ» (AEGEAN), στην «ΚΟΣΜΟΤΕ», στην «ΙΝΦΟΚΟΥΕΣΤ», στην «ΚΙΟΥ ΦΟΝ» (Q-PHONE) και στην «ΤΕΛΕΠΑΣΠΟΡΤ».
  • Την Παρασκευή 11/11 στην «ΤΕΛΛΑΣ».

Παράλληλα, την Πέμπτη συνεχίζονται οι πικετοφορίες στους δήμους της Αθήνας, στο εμπορικό κέντρο της Νέας Ιωνίας (6.30 μ.μ.), στου Ζωγράφου (6.30 μ.μ.), στην πλατεία Κύπρου, στην Καλλιθέα και τη Ν. Σμύρνη (6.30 μ.μ.).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ