Σε πλατιά σύσκεψη με στόχο τη δημιουργία Επιτροπής Γυναικών καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, την Τετάρτη 9 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του συλλόγου (πλ. Μητροπόλεως 10).
«Είναι ανάγκη, τονίζει ο Σύλλογος, να συγκροτηθεί η Επιτροπή λόγω των ιδιαιτεροτήτων και των ιδιαίτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα. Η απελευθέρωση του ωραρίου, η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, η μερική απασχόληση, η εντατικοποίηση της εργασίας, η εργοδοτική και κυβερνητική τρομοκρατία, η έλλειψη ελεύθερου χρόνου, οι δυσκολίες μεγαλώματος και διαπαιδαγώγησης των παιδιών, είναι από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον κλάδο οι γυναίκες εμποροϋπάλληλοι».
Και καταλήγει: «Συναδέλφισσα, με τη δική σου συμμετοχή και δράση θα μπορέσουμε να ανοίξουμε το δρόμο για ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας».