Τετάρτη 12 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΔΙΕΘΝΗ
ΚΚΕ
Ενώνουμε τη φωνή μας για άμεση βοήθεια

Συλλυπητήριο μήνυμα της Κεντρικής Επιτροπής προς τα ΚΚ Πακιστάν, ΚΚ Ινδίας και ΚΚ Ινδίας (Μαρξιστικό)

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε η ΚΕ του ΚΚΕ προς τα Κομμουνιστικά Κόμματα του Πακιστάν και της Ινδίας [ΚΚΠ, ΚΚΙ, ΚΚΙ(Μ)], εκφράζοντας θλίψη για τους ανθρώπους που χάθηκαν, τονίζοντας το γεγονός ότι η καταστροφή έπληξε τα φτωχότερα στρώματα και σημειώνοντας την ανάγκη εντατικοποίησης των ρυθμών παροχής βοήθειας. Στο μήνυμα σημειώνεται: «Οι εργαζόμενοι στη χώρα μας παρακολουθούν με δέος την τεράστια καταστροφή που προκάλεσε ο σεισμός στην Ινδία και το Πακιστάν. Εκφράζουμε τη βαθιά μας συγκίνηση και θλίψη για τα χιλιάδες θύματα και σας παρακαλούμε να μεταφέρετε τα συλλυπητήριά μας στους εργαζόμενους της χώρας σας.

Για άλλη μια φορά τα πιο φτωχά στρώματα του πληθυσμού πλήρωσαν το βαρύ τίμημα της φυσικής καταστροφής που ήρθε να προστεθεί στις ολέθριες συνέπειες της ιμπεριαλιστικής πολιτικής στην περιοχή.

Το Κόμμα μας ενώνει τη φωνή του με την έκκληση για παροχή άμεσης βοήθειας και απαιτεί η διεθνής συνδρομή να είναι ουσιαστική, ώστε η εντατικοποίηση των επιχειρήσεων διάσωσης και τα απαραίτητα άμεσα μέτρα ανακούφισης του πληθυσμού να συνοδευτούν και από ταχεία και συνολική αποκατάσταση των καταστροφών στην περιοχή».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ