Κυριακή 15 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και οι βαριές ευθύνες της κυβέρνησης

Αλλά, ποιο οικονομικό κόστος μπορεί να συγκρίνεται με την αξία των ανθρώπινων ζωών; Και ποιος έδωσε δικαίωμα στους αρμοδίους του ΟΣΕ να μετρούν τα κέρδη της επιχείρησης με το αίμα αδικοσκοτωμένων παιδιών;

Πίσω από την αδιαλλαξία και τον κυνισμό των ακριβοπληρωμένων ηγετικών στελεχών του Οργανισμού, κρύβονται οι εκάστοτε κυβερνώντες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που εφαρμόζουν πολιτική μείωσης των εξόδων και αύξησης των εσόδων του ΟΣΕ, για να τον παραδώσουν κερδοφόρο στους ιδιώτες. Και προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, ακόμα και να θυσιάσουν ανθρώπινες ζωές στις ράγες.

Να, γιατί οι λαϊκές αντιδράσεις που εκδηλώνονται στη Λάρισα δεν πρέπει ν' αρκούνται στις κατάρες κατά των αρμοδίων του ΟΣΕ, αλλά χρειάζεται να στραφούν και κατά των κυβερνώντων, που καθοδηγούν και προστατεύουν τους «δολοφόνους» μικρών παιδιών. Οπως κι εναντίον των τοπικών νομαρχιακών και δημοτικών αρχών που συνευθύνονται για το έγκλημα, γιατί αδιαφορούν και δεν οργανώνουν την πάλη των κατοίκων για την οριστική και ουσιαστική επίλυση του προβλήματος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ