Παρασκευή 25 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συζητούν για την Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις - συζητήσεις, που διοργανώνουν οι ΚΟ του ΚΚΕ, αλλά και μαζικές οργανώσεις, σχετικά με το «ευρωσύνταγμα» και την αναγκαιότητα να πουν οι εργαζόμενοι ενιαίο διπλό ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη και στην ίδια την ΕΕ. Ετσι:

-- Η Πανσαμιακή Επιτροπή για την Ειρήνη αύριο, Σάββατο 26/3, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση για το «ευρωσύνταγμα» και τι προβλέπει για τα δημοκρατικά δικαιώματα και την εθνική ανεξαρτησία των λαών και κρατών σε όλο τον κόσμο. Θα μιλήσει ο Ν. Φωτιάδης, αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ.

-- Η ΝΕ Λευκάδας του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 27/3, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, εκδήλωση-συζήτηση για το λεγόμενο ευρωσύνταγμα. Ομιλητές: Κώστας Αλυσσανδράκης, μέλος της ΚΕ, και Αγγελος Βρεττός, δικηγόρος.

-- Εκδήλωση-συζήτηση για το «ευρωσύνταγμα» διοργανώνει την Κυριακή 27/3 η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Κήπο Κιλκίς. Θα μιλήσουν ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Χρήστος Κόφφας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι θέσεις του ΚΚΕ για το «ευρωσύνταγμα» θα παρουσιαστούν σε συγκέντρωση-συζήτηση που διοργανώνει η ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 28/3. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Γαλατσίου και οι μαζικοί φορείς της περιοχής πραγματοποιούν εκδήλωση-συζήτηση τη Δευτέρα 28/3, στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου, με θέμα: «Ευρωσύνταγμα και ανθρώπινα δικαιώματα». Θα μιλήσουν οι Αγγελος Ρεμπής, τέως εφέτης, Δημήτρης Καλτσώνης, διδάκτωρ Νομικής και μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, και Δημήτρης Σουλιώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης».

-- Οι ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση την Τετάρτη, 30/3, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45) με θέμα: «ΟΧΙ στο ευρωσύνταγμα, ΟΧΙ στην ΕΕ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ