Πέμπτη 20 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»
Διοικητικές υπηρεσίες σε ιδιώτες

Οι ασθενείς θα πληρώνουν και τα μεταφορικά

Οι ασθενείς θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα έξοδα για τη μεταφορά τους για εξετάσεις σε άλλα νοσοκομεία ή σε εργαστήρια, αποφάσισε η διοίκηση του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Δικαιολογώντας την απόφασή του αυτή, αναφέρει ότι στο Νοσοκομείο δεν υπηρετεί προσωπικό ειδικά εκπαιδευμένο για τη διακίνηση των ασθενών με ασθενοφόρα οχήματα.

Συγκεκριμένα, στα πρακτικά της συνεδρίασης 26ης και στο θέμα 23 αναφέρεται:

«Ασθενείς που έχουν ανάγκη διενέργειας ειδικών εξετάσεων σε άλλα Νοσοκομεία ή Εργαστήρια, θα μεταβαίνουν σ' αυτά, εφόσον είναι περιπατητικοί, μόνοι τους, με δικό τους μεταφορικό μέσο και ευθύνη τους. Ασθενείς που έχουν ανάγκη διενέργειας ειδικών εξετάσεων σε άλλα Νοσοκομεία ή Εργαστήρια και δεν είναι περιπατητικοί, θα διακομίζονται σε αυτά και στη συνέχεια θα επιστρέφουν στο Νοσοκομείο, με τα ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β».

Με άλλη απόφασή της η διοίκηση του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» αναθέτει σε ιδιώτες εργασίες των διοικητικών του υπηρεσιών. Στη συνεδρίαση του το ΔΣ του Νοσοκομείου επικύρωσε το πρακτικό της διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο γίνεται ανάθεση «σε ομάδα εξωτερικών συνεργατών εργασιών εποπτείας και υποστήριξης της φυσικής απογραφής των παγίων περιουσιακών στοιχείων του Νοσοκομείου, καθώς και των λοιπών εργασιών...».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ