Τετάρτη 1 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ποιους εκπροσωπούν;

Με ύφος ...ΣΕΒ και ερωτήματα για το αν ο αναπτυξιακός νόμος ενθαρρύνει τις ιδιωτικές επενδύσεις, εγχώριες ή μη(!), αντιμετωπίζει η διοίκηση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΓΣΕΒΕΕ) τον «αναπτυξιακό νόμο». Μέχρι, που φτάνει στο σημείο να αναρωτηθεί, εάν έχει εγκρίνει η Ευρωπαϊκή Ενωση το νομοσχέδιο «ή θα υπάρξουν και άλλες καθυστερήσεις και παλινδρομήσεις»!

Βεβαίως, η ΓΣΕΒΕΕ διαπιστώνει και ορισμένα σημεία, όπου η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι από ανύπαρκτη έως αμφίβολη, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να αποφανθεί ότι ο προτεινόμενος νόμος φαίνεται λειτουργικότερος από τον προηγούμενο και επιδιώκει να απευθυνθεί στις μικρές επιχειρήσεις..!

Πάντως, την ίδια ώρα που η πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ βασανίζεται από τα προαναφερόμενα ...κρίσιμα ερωτήματα, για το μέλλον των «εγχώριων ή μη» ιδιωτικών επενδύσεων, η μεγάλη πλειοψηφία των μικρών ΕΒΕ βλέπει τον αφανισμό «πρόσωπο με πρόσωπο» και απασχολείται με πολύ περισσότερο πεζά ερωτήματα, όπως αν θα μπορέσει να πληρώσει την εφορία, το νοίκι, την ασφάλιση και τους προμηθευτές.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ