Πέμπτη 4 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 5-2
Υπόθεση... Σκαρμούτσου

Συνέχεια στις επιτυχίες για τον Απόλλωνα που αυτή τη φορά συνέτριψε τα Τρίκαλα με 5-2. Ο Σκαρμούτσος ήταν αυτός που «έβγαλε» τα κάστανα από τη φωτιά, αφού σκόραρε τρεις φορές και δημιούργησε άλλο ένα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν «κεφάτοι» στον αγώνα και στο 21', ο Γκανάς άνοιξε το σκορ. Και ενώ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι γηπεδούχοι πέρασαν στην αντεπίθεση και ο Σκαρμούτσος, στο 39' με δυνατό ευθύβολο σουτ ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο β' μέρος ήταν η σειρά των γηπεδούχων να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και αφού πίεσαν τους αντιπάλους τους είδαν την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κοτταρά ύστερα από «ριμπάουντ» του Σκαρμούτσου από το σουτ του Λαμπριάκου (48'). Ομως οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν με τον Χλωρό στο 53'. Από εκεί και πέρα ή «Ελαφρά Ταξιαρχία» πέρασε στην αντεπίθεση και μπόρεσε να πάρει τη νίκη χάρη στα γκολ του Παπαδημητρίου στο 60', του Σκαρμούτσου στο 72' και του Λαμπριάκου που έγραψε και το τελικό 5-2 στο 88'.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάντσικ, Πέτκοβιτς, Καρανικόλας, Μ. Χατζής (Καρανικόλας), Λάιος, Σκαρμούτσος, Λαμπριάκος, Βουρεξάκης, Σφακιανάκης (Τσίριτς), Παπαδημητρίου, Διαμαντής.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Κοτταράς, Ζαφείρης, Αγγελόπουλος, Γκανάς, Λαγούιας, Μπαντάς, Σαμαράς, Χλωρός, Μπουγάς, Γιοβάνοβιτς, Γιαχάια Μούσα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ