Πέμπτη 4 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 0-2
Σε περιπέτειες ο Πύργος

Ο καλός, ο κακός και ο... άτυχος, ήταν οι πρωταγωνιστές της χτεσινής αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο του Πύργου. Ο φιλοξενούμενος Αρης, ο οποίος αποτέλεσε τον «καλό» της παρέας, πήρε άνετα τη νίκη με 1-2 επί του Πανηλειακού και πλέον χαμογελά... ευρωπαϊκά από την 5η θέση της βαθμολογίας. Ο «κακός», ωστόσο, αγωνιστικός χώρος (λόγω βροχής) δυσκόλεψε κατά πολύ και τις δύο ομάδες να αναπτύξουν το παιχνίδι τους, όμως οι «κιτρινόμαυροι» φάνηκαν πιο συνετοί και επέβαλαν βήμα βήμα το ρυθμό τους. Στο 9ο λεπτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης έγραψε το 0-1 με δυνατό σουτ του Μάριου Χριστοδούλου, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Ιγκόρ Γκλούστσεβιτς δημιούργησε το 0-2 (32΄). Ο - συν τοις άλλοις - «άτυχος» Πανηλειακός έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, στο 49΄ από ενέργεια του Ουζουνίδη και στο 55΄ όταν σουτ του Ροζάλες βρήκε το δοκάρι. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Ζιάκα (74΄).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Κοψαχείλης, Φερεκίδης, Τασιόπουλος, Ουζουνίδης, Νούσιας, Νεμπεγλέρας, Κόλτζος, Ροζάλες, Μπάντοβιτς, Ζιάκας, Γκαλαμέλος.

ΑΡΗΣ: Κατεργιαννάκης, Καραλιόπουλος, Κατσιαρός, Κολτσίδας, Μαλλούς, Ναγκόλι, Κούτσης, Γκλούστσεβιτς, Χριστοδούλου, Λιολίδης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ