Πέμπτη 19 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΑΘΗΝΑ 2004
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Δεν τα κατάφερε η Τσακίρη

Ατυχη στάθηκε χτες η Νατάσα Τσακίρη

Sportidea

Ατυχη στάθηκε χτες η Νατάσα Τσακίρη
Η θλάση που ταλαιπωρούσε την Αναστασία Τσακίρη στον τετρακέφαλο του αριστερού της ποδιού αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο στην προσπάθειά της να προσθέσει ακόμη ένα ολυμπιακό μετάλλιο στην ελληνική συλλογή. Η Νατάσα, έχοντας μόλις μία έγκυρη προσπάθεια (σ.σ. την τρίτη στο αρασέ με 97,5κ.) σε σύνολο έξι και στις δύο κινήσεις των 63 κ. των γυναικών ακυρώθηκε, μια και στο ζετέ απέτυχε και στις τρεις προσπάθειές της στα 117,5 κ. και έτσι δεν κατέλαβε κάποια θέση στη γενική κατάταξη. Η ολοκλήρωση των προσπαθειών βρήκε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια έτοιμη να ξεσπάσει σε λυγμούς, γιατί δεν κατάφερε να πετύχει αυτό που μπορούσε μπροστά στα μάτια περίπου 3.000 θεατών που επισκέφθηκαν το Ολυμπιακό Γυμναστήριο της Νίκαιας έτοιμοι να πανηγυρίσουν ακόμη μία διάκριση. Κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις της Ελληνίδας αθλήτριας αρσιβαρίστριας.

«Είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί σήμερα έχασα μία πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία για ένα μετάλλιο. Πριν τραυματιστώ ήμουν σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Το πίστευα ότι μπορούσα να κάνω κάτι καλό, αλλά ειδικά στο ζετέ δεν μπορούσα να σηκωθώ στα πόδια μου...», δήλωσε η 25χρονη αρσιβαρίστρια, που πριν αγωνιστεί χρειάστηκε να της γίνει ένεση ξυλοκαΐνης!

Από την πλευρά του ο Χρήστος Ιακώβου τόνισε: «Η Νατάσα λόγω του τραυματισμού της χρειάστηκε να μείνει 11 ημέρες εκτός προπονήσεων. Τη βάλαμε σήμερα να δοκιμάσει, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Να 'ναι καλά».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ