Πέμπτη 19 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΗΝΑ 2004
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
Στο επίκεντρο Αρση Βαρών - Ενόργανη

Τον καλύτερό της εαυτό θα δώσει η Στεφανί Μπισμπίκου στον Τελικό Σύνθετου Ατομικού Ενόργανης Γυμναστικής

Sportidea

Τον καλύτερό της εαυτό θα δώσει η Στεφανί Μπισμπίκου στον Τελικό Σύνθετου Ατομικού Ενόργανης Γυμναστικής
Συνεπής στο ραντεβού στο βάθρο θέλει να είναι σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Βίκτωρας Μήτρου. Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ στην κατηγορία των 77 κιλών στην Αρση Βαρών, αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θεατών σήμερα καθώς στόχος του είναι να ανέβει ακόμα και στο πρώτο σκαλί.

Ο Ελληνας αθλητής, ύστερα από προβλήματα τραυματισμών που τον άφησαν τρία χρόνια εκτός αγώνων, επιστρέφει και θα προσπαθήσει να πάρει την άτυπη «ρεβάνς» για την 2η θέση που είχε κατακτήσει στην Ολυμπιάδα του 2000 από τον Κινέζο Ζαν Χουγκάνγκ. Τότε, είχε χάσει την πρωτιά για μόλις 280 γραμμάρια, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα είχε κατακτήσει την τέταρτη θέση στην κατηγορία του. Ο αγώνας του θα ξεκινήσει στις 20:00.

Το έργο του δεν πρέπει να θεωρηθεί εύκολο καθώς υποψήφιοι για την πρώτη θέση είναι ακόμα ο Βούλγαρος Πλάμεν Ζελιάσκοφ και οι δύο Τούρκοι Ρεϊχάν Αραμπατσίογλου και Τανέρ Σαγκίρ. Αουτσάιντερ, κυρίως λόγω απειρίας είναι ο Ιρανός Φαλαχάτι Νεζάντ, που στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τον αγώνα, θα απουσιάσει ο Βούλγαρος Γκεόργκι Μαρκόφ, που έχει αναμειχθεί σε «σκάνδαλο» ντόπινγκ και δεν αγωνίζεται.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Μόνο νίκη με τους Πρωταθλητές

Μόνο νίκη χρειάζεται η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης Λιθουανούς. Ειδικά, μετά την ήττα από τους Αμερικανούς, χρειάζεται την απόλυτη επιτυχία, προκειμένου να κατακτήσει την πρώτη θέση στον Ομιλο, αφού οι Λιθουανοί βρίσκονται με ένα βαθμό διαφορά στην κορυφή. Η «παρέα» του Παναγιώτη Γιαννάκη ρίχνεται στη «μάχη» στις 22:15

ΒΟΛΕΪ

Καθοριστική είναι η σημερινή αναμέτρηση της Εθνικής μας Ομάδας με τους Αργεντινούς (19:30). Οι Ελληνες παίκτες κυνηγούν τη νίκη για να τερματίσουν πρώτοι στον Ομιλό τους ενώ ίδιο στόχο έχουν και οι Λατινοαμερικάνοι. Πάντως, η εμφάνιση απέναντι στους Πολωνούς, στο δεύτερο αγώνα της προκριματικής φάσης, αφήνει περιθώρια για πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Τη Λιθουανία αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα Μπάσκετ

Sportidea

Τη Λιθουανία αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα Μπάσκετ
Το άλλο ελληνικό γυναικείο δίδυμο, η Κουτρομανίδου και η Αρβανίτη μπορεί να έχασαν από τις Βραζιλιάνες Πάουλα και Πιρές πάντως, καλούνται να τα δώσουν όλα απέναντι στις Νορβηγίδες Ανν Χάκενταλ και Ινγκριντ Τόρλεν, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι τους στην προκριματική φάση (23:00).

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Μετά τη «χρυσή» επικράτηση επί της Ισπανίας με 8-5 στο δεύτερο παιχνίδι, οι παίκτες του Σάντρο Καμπάνια καλούνται να ολοκληρώσουν με μία ακόμα νίκη την προκριματική φάση. Αντίπαλος της Εθνικής Ομάδας των ανδρών είναι η σχετικά αδύναμη Αίγυπτος (21:00).

ΤΖΟΥΝΤΟ

Ενας άλλος Ηλιάδης, ο Βασίλης, θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία του Ηλία στις 10:30 στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Ανω Λιοσίων. Ο αθλητής μας, στην κατηγορία των 100 κιλών θα δοκιμάσει να προκριθεί στην επόμενη φάση, αφού πρώτα αντιμετωπίσει στους προκριματικούς του Ρεπεσάζ τον Γερμανό Μίκαελ Τζούρακ.

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Για μία θέση στο βάθρο αγωνίζεται σήμερα το βράδυ (21:00) η Ελληνίδα Στεφανί Μπισμπίκου στον Τελικό Σύνθετου Ατομικού Γυναικών.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών αντιμετωπίζει στις 16:30 την αντίστοιχη της Κίνας στο τελευταίο παιχνίδι της για τα προκριματικά.


Με στόχο ένα μετάλλιο αγωνίζεται σήμερα ο Βίκτωρας Μήτρου

Sportidea

Με στόχο ένα μετάλλιο αγωνίζεται σήμερα ο Βίκτωρας Μήτρου

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ