Σάββατο 7 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κροκοδείλια δάκρυα...

Με 450.000 ευρώ είναι διατεθειμένο το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ να χρηματοδοτήσουν την τουριστική προβολή της Αθήνας μέσα από τις φιέστες που θα στήσουν στις 27 και 29 Σεπτέμβρη για το γιορτασμό της... Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού! Και μάλιστα, καλούν τον ιδιωτικό τομέα να συμβάλει προτείνοντας ιδέες, δράσεις και ενέργειες.

Είναι αυτή ακριβώς η πολιτική που περιμένουν από την κυβέρνηση οι επιχειρηματίες του Τουρισμού που «κλαίνε» για τη χαμηλή τουριστική κίνηση την ίδια ώρα που το πρόβλημά τους είναι από ανύπαρκτο σε ορισμένες περιπτώσεις, έως και περιορισμένο. Γιατί και σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα το έχουν κυρίως οι «μικροί» του τουρισμού, καθώς τα μεγάλα ξενοδοχεία έχουν διαφορετικά περιθώρια να «παίξουν» με τις τιμές και προβάλλονται περισσότερο.

Ετσι και τώρα, το όφελος από την τουριστική προβολή της Αθήνας κυρίως τους «μεγάλους» θα ευνοήσει, πολύ περισσότερο που θα έχουν και λόγο στις εκδηλώσεις και στο διαφημιστικό πρόγραμμα. Και οι Ελληνες εργαζόμενοι δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να εξασφαλίσουν τις διακοπές τους, ενώ οι εργοδότες αρνούνται στους ξενοδοχοϋπαλλήλους της Αθήνας μια αξιοπρεπή αύξηση αποδοχών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ