Κυριακή 25 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΝΕ
Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Η Ολυμπιάδα και η διεθνιστική αλληλεγγύη και τα προβλήματα των νέων βρίσκονται στο επίκεντρο της θεματολογίας των εκδηλώσεων που πραγματοποιούν σήμερα σε διάφορες περιοχές της χώρας στην πορεία προς το 30ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Εχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

  • Στη Λούτσα, πλατεία Ελ. Βενιζέλου, στις 7.30 με θέμα «Ολυμπιάδα - μαζικός λαϊκός αθλητισμός»
  • Στο Κορωπί, στις 8.30 μ.μ. με θέμα «Εξω το ΝΑΤΟ και οι πολυεθνικές από την Ολυμπιάδα», και ομιλητή τον Γ. Στουραΐτη μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ
  • Στις 8.30 στις Ν. Φώκες Χαλκιδικής με θέμα «αλληλεγγύη στη σοσιαλιστική Κούβα»
  • Στο Καινούριο Αιτωλοακαρνανίας (κ. πλατεία), στις 8.30 μ.μ. με θέμα «Ολυμπιακοί Αγώνες». Θα μιλήσει η Ιω. Κωτσοφίλη, μέλος του ΝΣ Αιτωλοακαρνανίας, θα γίνει συναυλία και ποιητικό αφιέρωμα στον P. Neruda
  • Ολοκληρώνεται το τριήμερο φεστιβάλ στη Ζαγορά, με ομιλία με θέμα: «Το αδιέξοδο της Ευρωπαϊκής Ενωσης και η προοπτική για τους νέους της υπαίθρου». Θα ακολουθήσει συναυλία.

Παράλληλα, αύριο Δευτέρα και την Τρίτη η Οργάνωση Θεσσαλίας της ΚΝΕ, τιμώντας το αγωνιστικό παράδειγμα της Ηλέκτρας Αποστόλου και την προσφορά της Σωτηρίας Βασιλακοπούλου διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων με βιντεοπροβολές, αφιερώματα, εκθέσεις και ομιλίες στα εμπορικά κέντρα των τεσσάρων μεγάλων πόλεων της Θεσσαλίας, όπου δουλεύει ένα σημαντικό κομμάτι της νεολαίας της περιοχής. Τη Δευτέρα, εκδηλώσεις γίνονται στη Λάρισα και τα Τρίκαλα την Τρίτη στο Βόλο και την Τετάρτη στην Καρδίτσα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ