Σάββατο 29 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΗΤΡΟΥΣΗ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
Τι θα γίνει με το αρδευτικό δίκτυο

Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή

Ερώτηση για το θέμα της κατασκευής του αρδευτικού δικτύου στο Δήμο Καπετάν Μητρούση του Νομού Σερρών κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης και Γιώργος Χουρμουζιάδης.

Στην Ερώτηση που απευθύνεται προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι δύο βουλευτές του ΚΚΕ παραθέτουν τ' ακόλουθα: «Στο Δήμο Καπετάν Μητρούση του Ν. Σερρών το 99% περίπου των κατοίκων ασχολούνται με τη γεωργία. Σε πρόσφατη επίσκεψή μας στο Δήμο, ο κ. Δήμαρχος έθεσε το ζήτημα της κατασκευής αρδευτικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή που θα έλυνε σοβαρά προβλήματα άρδευσης των καλλιεργειών. Η μελέτη για το συγκεκριμένο έργο είναι έτοιμη εδώ και χρόνια και παρά τις εκάστοτε κυβερνητικές υποσχέσεις δε χρηματοδοτείται αφού δεν εντάχθηκε στο Γ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.

Επειδή το συγκεκριμένο έργο κρίνεται ότι είναι απαραίτητο για την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός εάν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να εντάξει για χρηματοδότηση στο ΚΠΣ ή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Κρατικού Προϋπολογισμού, το συγκεκριμένο αρδευτικό έργο;».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ