Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα τηλεφωνικά...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ολισθαίνει, λοιπόν, κανείς, από τον «εκσυγχρονισμό» στον άκρατο και ψηφοθηρικό λαϊκισμό και από το βάθρο της κυβερνητικής αλαζονείας στην ...ταπεινή θέση του τηλεφωνητή, όταν έρχονται εκλογές! Για τον πρωθυπουργό, φυσικά, ο λόγος, που έκανε τον τηλεφωνητή, επισκεπτόμενος υποκαταστήματα του ΙΚΑ...

Φυσικά, ουδείς από όσους είναι ασφαλισμένοι στο Ιδρυμα πίστεψε τις δηλώσεις του, περί προβλημάτων ταλαιπωρίας που ανήκουν στο παρελθόν. Απλούστατα, γνωρίζουν την πραγματικότητα άπαντες.

Αλλωστε, το χάρισμα των χρεών του ΙΚΑ στους μεγαλοφειλετες και το ανελέητο κυνήγι ( και μέσω τραπεζών πια ) των μικροοφειλετών, οι συντάξεις πείνας και οι χαμηλού επιπέδου παροχές στους ασφαλισμένους είναι πραγματικότητες, που, επίσης, ξέρει όλος ο κόσμος.

ΟΙ ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ αναγγέλλουν αυξήσεις μέχρι 25% και ο Κίμων Κουλούρης μας διαβεβαιώνει ότι η τιμή του ψωμιού δεν πρόκειται να αυξηθεί περισσότερο από 1,5%. Μπορεί να σας φαίνεται κάπως αντιφατικό αυτό, αλλά ο Κίμων όλα τα μπορεί...

Οπως καταλαβαίνετε όμως, το μόνο δεδομένο στην όλη ιστορία, που αποδέχεται η κυβέρνηση, είναι οι αυξήσεις των αλευροβιομηχάνων. Αυτές δεν είναι συζητήσιμες και, επομένως, μπορούν να οδηγούν την (ελεύθερη) αγορά όπου θέλουν.

Από κει και πέρα - όπως λέει και ο άμεσος προϊστάμενος του κ. Κουλούρη, Ακης Τσοχατζόπουλος - μόνον ένα μαζικό κίνημα καταναλωτών μπορεί να σώσει τα πράγματα...

Πώς; Κάνοντας... απεργία..! Να δούμε, τι άλλο θα σκαρφιστούν οι άνθρωποι, για να ξεγελάνε τον κόσμο.

ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ κόλπα της Νέας Δημοκρατίας με τη «σκιώδη κυβέρνηση», θυμίζει αυτό το συντονιστικό που ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οσο για τη συμμετοχή σ' αυτό της Ντόρας Μπακογιάννη, μάλλον πρέπει να του θυμίσουμε ότι με τον τρόπο της η δήμαρχος συμμετέχει στους ...πραγματικούς Ολυμπιακούς Αγώνες.


Γρηγοριάδης Κώστας

Τέλος πάντων, σ' αυτό το κόμμα τούς ...αρέσει να παίζουν την κυβέρνηση, οπότε ας έχουν, εκτός από τομεάρχες και υποτομεάρχες, και την εσωκομματική τους ...Γιάννα Αγγελοπούλου, όποια (ή όποιος) είναι αυτή.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αβάσταχτο το τηλεφωνικό χαράτσι(2012-10-06 00:00:00.0)
Καμία συμφωνία για την τιμή του ψωμιού(2004-01-21 00:00:00.0)
Προεκλογικό σόου με νέες εκχωρήσεις(2003-12-06 00:00:00.0)
Μένουν οι ανατιμήσεις(2003-08-29 00:00:00.0)
Για ένα κουλούρι...(2003-08-02 00:00:00.0)
Θερινή έναρξη αγοραπωλησιών στις υπηρεσίες(2003-05-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ