Παρασκευή 14 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Εκτός» ΝΔ ο Θ. Κατσίκης

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ έθεσε τον εαυτό του ο βουλευτής Θ. Κατσίκης, μετά το τελευταίο περιστατικό με το γιο του. Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής δικαιολογεί την ενέργειά του, αναφέροντας ότι επιθυμεί να αγωνιστεί για να αποδειχθεί η αθωότητα του γιου του, χωρίς ταυτόχρονα να δώσει σε κανέναν πρόσχημα να στραφεί εναντίον του κόμματός του.

Ο Θ. Κατσίκης παραμένει ως ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι τις εκλογές, ενώ η Ρηγίλλης δεν έχει αποσαφηνίσει ακόμη αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Αργά το βράδυ επικρότησε την ενέργειά του, με δήλωση του γραμματέα της ΚΕ Β. Μεϊμαράκη, στην οποία χαρακτηρίζεται η απόφαση του βουλευτή «πράξη πολιτικής ευθύνης και συνείδησης και φανερώνει γενναιότητα και πολιτική ευθιξία».

Ο γιος του βουλευτή, Σόλων Κατσίκης, συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα χτες στην οδό Μεσογείων, κατηγορούμενος πως μαζί με άλλους τέσσερις συμφοιτητές του παρίσταναν τους αστυνομικούς, διενεργώντας ελέγχους σε ΙΧ οχήματα και λεωφορεία. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για πέντε κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν σε δίκη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ