Τετάρτη 18 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τηλεπικοινωνιακή απομόνωση εν έτει 2003!

Την εγκατάσταση σύγχρονου τηλεφωνικού δικτύου στα Παλιάμπελα της κοινότητας Βερδικούσιας Νομού Λάρισας, ζητούν από την κυβέρνηση τρεις βουλευτές του ΚΚΕ, με Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή.

Οπως επισημαίνουν οι βουλευτές του Κόμματος Τ. Τσιόγκας, Ν. Γκατζής και Α. Σκυλλάκος, οι 200 κάτοικοι του εν λόγω χωριού αισθάνονται απομονωμένοι και ξεχασμένοι, καθώς η λειτουργία της σταθερής τηλεφωνίας στην περιοχή είναι εξαιρετικά κακή. Στην Ερώτηση υπογραμμίζεται ότι παρά τα επανειλημμένα διαβήματα του προέδρου της κοινότητας προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του τηλεφωνικού δικτύου, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση, γεγονός που επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την εγκατάλειψη της υπαίθρου και των κατοίκων της από το κράτος και διαψεύδει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για αποκέντρωση και ανασυγκρότηση της περιφέρειας.

Οι τρεις βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τον υπουργό Μεταφορών - Επικοινωνιών εάν θα παρέμβει άμεσα, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της κακής λειτουργίας της σταθερής τηλεφωνίας στα Παλιάμπελα Βερδικούσιας, με την εγκατάσταση σύγχρονου τηλεφωνικού δικτύου στην περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ