Τρίτη 27 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΑΓΝΟ»
Καθημερινές κινητοποιήσεις

Συντονίζουν τη δράση τους με τους κτηνοτρόφους

Status

Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις τους αποφάσισαν σε έκτακτη Γενική τους Συνέλευση οι εργαζόμενοι στην «ΑΓΝΟ», δηλώνοντας αποφασισμένοι να αντισταθούν παραπέρα στην απόφαση της κυβέρνησης και της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδας να ξεπουλήσει την «ΑΓΝΟ» σε ιδιώτες. Οπως τόνισαν στους συγκεντρωμένους τα μέλη της διοίκησης, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της επιχείρησης έγινε φανερή πλέον η εμμονή της κυβέρνησης και της ΑΤΕ να ξεπουλήσουν τη γαλακτοβιομηχανία με όλες τις τραγικές συνέπειες που θα έχει αυτό για την αγροτική οικονομία, τους κτηνοτρόφους και τους εργαζόμενους της περιοχής.

Σήμερα, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν τρίωρη στάση εργασίας από τις 6 π.μ έως 9 π.μ. Αύριο, Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι θα γίνει κοινή σύσκεψη εργαζομένων και κτηνοτρόφων, ενώ την Παρασκευή θα υπάρχει στάση εργασίας από τη 1μμ μέχρι 3μμ. Την Πέμπτη στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί από τη διοίκηση του Σωματείου της «ΑΓΝΟ» συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται πως πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ότι η Αγροτική Τράπεζα επέλεξε ως προτιμητέο επενδυτή την εταιρία «Κολιός», μια τυροκομική επιχείρηση που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει μονάδα στο Πολύκαστρο Κιλκίς και μάλιστα ότι η παραχώρηση θα γίνει εντός των προσεχών ημερών. Μάλιστα η προτίμηση της ΑΤΕ προς την «Κολιός» φαίνεται ότι σχετίζεται με το γεγονός ότι η ενδιαφερόμενη εταιρία έκανε σαφές ότι θα αναλάβει η ίδια τη σημαντική μείωση του προσωπικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ