Σάββατο 8 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στη Λέσβο

H Γραμματεία της Παλλεσβιακής Οργανωτικής Επιτροπής «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» και η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου καλούν το λαό του νησιού να πάρει μέρος στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο, που διοργανώνουν το Σάββατο 15 Μάρτη και ώρα 6 μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς, στη Μυτιλήνη.

Καλούν στον αγώνα για την ειρήνη

«Σήμερα 8 Μάρτη τιμούμε την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας. Σε κάθε γωνιά της Γης, σε κάθε σημείο του πλανήτη, σε στεριά και θάλασσα, οι γυναίκες υψώνουμε κραυγή αγωνίας: "Ερχεται πόλεμος!" και καλούμε όλο τον κόσμο να αντισταθούμε και να αγωνιστούμε για την προάσπιση της ειρήνης και της ανθρώπινης ζωής, για τη φιλία και τη συνεργασία όλων των λαών», τονίζουν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μανταμάδου.

Εχουμε χρέος να ενώσουμε τη φωνή μας, τη δύναμή μας, με όλους τους απλούς ανθρώπους της χώρας μας, με όλους τους λαούς της Γης, επισημαίνουν οι γυναίκες, για να φράξουμε το δρόμο στη γενοκτονία των λαών από τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις 16 Μάρτη, στις 7 μ.μ, τα μέλη του συλλόγου διοργανώνουν εκδήλωση στο Πολύκεντρο Μανταμάδου για τη Μέρα της Γυναίκας, η οποία θα είναι αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στον πόλεμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ