Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Εντείνονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο

Το Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, στα Προπύλαια και στη συνέχεια πορεία στη Βουλή και την Αμερικάνικη Πρεσβεία

Το αντιπολεμικό και αντιιμπεριαλιστικό κίνημα της πατρίδας μας, εντείνει τις προετοιμασίες του για το μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη το Σάββατο 15 Φλεβάρη στα Προπύλαια και την πορεία που θα ακολουθήσει στη Βουλή και την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Με κεντρικά συνθήματα: «Μπορούμε και πρέπει να τους σταματήσουμε! Ολοι σε επαγρύπνηση στο άκουσμα της έναρξης του πολέμου!», χιλιάδες άνθρωποι θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια, θα διαδηλώσουν και θα απαιτήσουν:

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ 'Η ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ.

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ TΩPA ΟΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ

Σήμερα η μηχανοκίνητη πορεία

Μηχανοκίνητη πορεία από την Ομόνοια προς το Πεντάγωνο, θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τετάρτη, στις 6 μ.μ., μέλη της ΕΕΔΥΕ, της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» και της «Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη».

Εξάλλου, την Παρασκευή, στις 5 μ.μ., ΕΕΔΥΕ και «Δράση» διοργανώνουν πικετοφορία από την Ομόνοια (τόπος συγκέντρωσης το κατάστημα «Hondos») στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο την ενημέρωση του αθηναϊκού λαού για το συλλαλητήριο της επομένης μέρας. Πρέπει επίσης να αναφέρουμε πως καθημερινά λειτουργεί στα Προπύλαια κιόσκι της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», από το οποίο διανέμεται ενημερωτικό υλικό για τις δραστηριότητες και τους στόχους της «Δράσης», όπως φυσικά και για το μεγάλο συλλαλητήριο του Σαββάτου στα Προπύλαια.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ