Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΕΣΗΕΑ
Ολοι στις αντιπολεμικές συγκεντρώσεις

Να συμμετάσχουν μαζικά στις μεγάλες αντιπολεμικές συγκεντρώσεις το Σάββατο 15 Φλεβάρη και στην κοινή πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία καλεί τους δημοσιογράφους το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ (συγκέντρωση δημοσιογράφων στις 12 μ. στην ΕΣΗΕΑ).

Με χτεσινή ανακοίνωσή του εκφράζει «την πλήρη αντίθεσή του στις πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον του Ιράκ, με οποιοδήποτε πρόσχημα, με ή χωρίς απόφαση του ΟΗΕ» τονίζοντας ότι «είναι απαράδεκτο οι λαοί της περιοχής και όλου του κόσμου να πληρώνουν τις συνέπειες των απαιτήσεων της κυβέρνησης των ΗΠΑ για αναδιανομή των ενεργειακών πηγών και του ανταγωνισμού για έλεγχο του πλανήτη». Επισημαίνει ότι «η χώρα μας δεν πρέπει να εμπλακεί με κανένα τρόπο» και «καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει κάθε στρατιωτική διευκόλυνση στις ΗΠΑ και στη Βρετανία».

Σ' αυτή την κατεύθυνση το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καλεί να οργανωθούν αντιπολεμικές συγκεντρώσεις στους χώρους εργασίας. Επίσης, να συγκεντρωθούν υπογραφές σε κείμενο διαμαρτυρίας, οι οποίες θα επιδοθούν στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Τέλος καλεί όλους τους δημοσιογράφους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση υπέρ της ειρήνης που διοργανώνει η ΠΟΕΣΥ στα Προπύλαια της Ακρόπολης, την Παρασκευή 14 Φλεβάρη, στις 11 π.μ..


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ