Τρίτη 17 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
Παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων

Στις πλάτες των εργαζομένων επιχειρούν ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης και ο Ηλίας Κοπανίτσας να παίξουν τα παιχνίδια τους, προκειμένου να μην ανακληθεί η άδεια του «TEMPO». Απώτερος στόχος τους είναι, όπως φαίνεται, όχι να διασφαλίσουν τους εργαζόμενους και να τους καταβάλουν τα δεδουλευμένα, αλλά να συνεχίσει ο σταθμός να εκπέμπει... πρόγραμμα με τη «Μίντια Τελ».

Οι γιορτές έφτασαν και οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι. Από τον περασμένο Μάρτη, όταν άρχισαν τις κινητοποιήσεις τους, δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ. Εν τω μεταξύ ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης και ο φερόμενος σαν γενικός διευθυντής του καναλιού Ηλίας Κοπανίτσας το διάστημα αυτό κρατούν όχι «αφιλοκερδώς» το TEMPO, αφού οι γραμμές 090 αποφέρουν κέρδη στο κανάλι.

Το «ΤΕΜΡΟ», παρότι το ΕΣΡ έχει ανακαλέσει την άδειά του, εξακολουθεί να εκπέμπει γιατί ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης έχει προσφύγει στο ΣτΕ, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης του ΕΣΡ. Το ΣτΕ δεν έχει εκδώσει ακόμη την απόφασή του και έτσι το TEMPO εκπέμπει νόμιμα. Μάλιστα από την 1η Σεπτέμβρη του 2002 ο τηλεοπτικός σταθμός του Μ. Ανδρουλιδάκη είναι σε «απευθείας σύνδεση» με τα 090.

Ο Ηλίας Κοπανίτσας, προκειμένου να «σώσει» το κανάλι και να μην ανακληθεί η άδειά του σταθμού, πρότεινε σε εργαζομένους να τους καταβάλει τα οφειλόμενα σε έξι μέχρι δώδεκα δόσεις. Οι εργαζόμενοι δηλαδή θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους του χρόνου τέτοιο... καιρό!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ