Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
Από πρόκληση σε πρόκληση ο Μ. Ανδρουλιδάκης

Ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης στέλνει τα ΜΑΤ να συλλάβουν τους εργαζόμενους και λίγο αργότερα εκφράζει τη... λύπη του. Ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, μέσω της «διοίκησης» του TEMPO, βάλλει κατά των εργαζομένων, τους οποίους δε φτάνει που δεν τους πληρώνει εδώ και επτά μήνες αλλά με κάθε τρόπο προσπαθεί να τους εξαναγκάσει σε παραιτήσεις. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, προκειμένου να μην του πάρει το ΕΣΡ την άδεια, επιχειρεί να φτιάξει απεργοσπαστικό μηχανισμό.

Οι εργαζόμενοι, ενωμένοι, και μετά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που πήγαν την περασμένη Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του ΤΕΜΠΟ, εξακολουθούν το σκληρό αγώνα τους για την καταβολή των δεδουλευμένων και τη διασφάλιση της δουλιάς τους.

Η διοίκηση του ΤΕΜΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση το περασμένο Σάββατο, δηλώνοντας πως «είναι έτοιμη να ορίσει εκπροσώπους οι οποίοι θα συζητήσουν με εκπροσώπους των εργαζομένων τρόπους», για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει λύση στο «ακανθώδες» οικονομικό πρόβλημα. Επιθυμεί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ν' αποφευχθεί το ενδεχόμενο διακοπής λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού». Καλεί μάλιστα τη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ να «πάρει πρωτοβουλία για την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου».

Δε χάνει πάλι την ευκαιρία, όμως, ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης να βάλει κατά των εργαζομένων μιλώντας για «μειοψηφία εργαζομένων που προκαλούν φθορές, προπηλακίζουν στελέχη και μέλη της διοίκησης»... Ο ιδιοκτήτης του TEMPO επιμένει να προκαλεί αντί να καταβάλει τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους, που τόσους μήνες ζουν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες και αγωνίζονται για τα στοιχειώδη δικαιώματά τους: Να πληρωθούν και να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ