Σάββατο 23 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ` ΕΘΝΙΚΗ
Επίκεντρο η Φυλή

Στην προσπάθεια των πρωτοπόρων να κρατηθούν στις θέσεις τους ή ακόμα και να αυξήσουν τις μεταξύ τους διαφορές, επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στην αυριανή 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Γ` Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θρασύβουλος υποδέχεται τον Λεβαδειακό, που φιγουράρει στην 5η θέση του πίνακα. Η ομάδα της Φυλής βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για να μην την πλησιάσει ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων, που αγωνίζεται στο Κιλκίς απέναντι στην τοπική ομάδα. Σε ό,τι αφορά στους διώκτες των παραπάνω, ο Εργοτέλης θα δώσει τη μάχη για το τρίποντο στο Μαρκόπουλο, ενώ η ασταθής, το τελευταίο διάστημα, Νίκη Βόλου θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να επέλθει η ηρεμία στην ομάδα της Μαγνησίας. Σημαντικές είναι και οι αναμετρήσεις του Αγίου Νικολάου με τον Εθνικό, που ψάχνουν τη νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, του Αχαρναϊκού με τη Λάρισα και για τη μέση της βαθμολογίας ο αγώνας μεταξύ της Καστοριάς και του Βύζα Μεγάρων.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ως εξής: Ναυπακτιακός - Λύκοι, Αγροτικός Αστέρας - Χανιά και Τρίκαλα - Αγ. Δημήτριος. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ