Σάββατο 23 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Επικίνδυνες αποστολές

Επιστροφή στη δράση για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας ύστερα από τη διακοπή της μια βδομάδας λόγω της γιορτής του Πολυτεχνείου.

Αύριο οι δύο πρωτοπόροι Ηρακλής και ΑΕΚ που είναι συγκάτοικοι στο ρετιρέ της βαθμολογίας έχουν επικίνδυνες αποστολές μακριά από την έδρα τους. Πιο αναλυτικά:

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ταξιδεύσει στα Γιάννενα όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ (17.00). Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς αναφερόμενος στο ματς τόνισε μεταξύ άλλων: «Παίζουμε σε μια καυτή έδρα και πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ώστε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης». Από τη μεριά του ο Νίκος Αναστόπουλος είπε: «Είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση και μια νίκη θα ήταν για μας βάλσαμο».

Την ίδια ώρα (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) στο στάδιο «Γιάννης Παθιακάκης» η Ενωση θα φιλοξενηθεί από τον Ακράτητο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε από τους παίκτες του πάση θυσία τη νίκη ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή. Ο νέος τεχνικός της ομάδας των Ανω Λιοσίων, Πέτρος Ραβούσης, θέλει να έχει ένα θετικό ντεμπούτο στον πάγκο των πρασίνων στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός του Σρέτσκο Κάτανετς έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στον Ιωνικό στο γήπεδο της Ριζούπολης (19.00 TV MAGIK).

O Παναθηναϊκός το απόγευμα (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) στο Αιγάλεω έχει αναμφίβολα δυσκολότερο έργο, αφού αντίπαλός του έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και στο φετινό πρωτάθλημα.

Γερή αναμέτρηση αναμένεται να γίνει στη Νέα Σμύρνη (17.00 ΑΛΦΑ) όπου ο φιλόδοξος φέτος Πανιώνιος θα υποδεχτεί τη Σκόντα Ξάνθη.

Κοντά στη νίκη δείχνει να είναι ο ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα την ιδιαίτερα ισχυρή φέτος Προοδευτική (15.00).

Την ίδια ώρα θα έχουμε ντέρμπι ουραγών στην Πάτρα, όπου η Παναχαϊκή με την πλάτη στον τοίχο θα κοντραριστεί με την Καλλιθέα που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Βαγγέλη Βλάχο.

Τέλος, η αυλαία της 8ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα στο Ηράκλειο (16.00) όπου ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Αρη Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ