Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στη Β' Εθνική που ανοίγει σήμερα την αυλαία της με το παιχνίδι μεταξύ της Χαλκηδόνας και του Απόλλωνα Αθηνών και ολοκληρώνεται αύριο με το κυρίως πιάτο.
Σήμερα, στις 17:00 (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), στη Νίκαια η Χαλκηδόνα φιλοξενεί την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Οι γηπεδούχοι, βρίσκονται κοντά στην κορυφή και θέλουν να μη χάσουν από τώρα έδαφος. Για το λόγο αυτό, θα επιδιώξουν τη νίκη και μόνο, ενώ τον ίδιο στόχο έχει και ο Απόλλωνας που δείχνει σημάδια ανάκαμψης.
Αύριο όμως, διεξάγονται δύο σημαντικά παιχνίδια, τόσο για την κορυφή όσο και για την ουρά. Στην Κέρκυρα, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στο ντέρμπι κορυφής, καθώς οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις με μόλις ένα βαθμό διαφορά. Στην αντίπερα όχθη, ο Πατραϊκός υποδέχεται τον Παναιγιάλειο (17:30) σε μία... κόντρα για τη νίκη που θα ωθήσει ψηλότερα τους νικητές. Σημαντική αναμέτρηση είναι επίσης αυτή του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τους δύο... μονομάχους να χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσουν την κορυφή. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών».
Το υπόλοιπο αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής συναντήσεις: Καβάλα - Κασσάνδρα, Εθνικός Αστέρας - Ολυμπιακός Βόλου, Καλαμάτα - Αθηναϊκός και Φωστήρας - Πανηλειακός. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15:00.