Τετάρτη 30 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Τα Παραρτήματα των ΠΕΑΕΑ, ΠΕΕΠΠ, ΠΕΑΤΑΘ και Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της Εθν. Αντίστασης - ΔΣΕ Θεσσαλονίκης, σήμερα 30-10-02, μέρα απελευθέρωσης της πόλης, καταθέτουν στεφάνια στις 11 π.μ. στο στρατόπεδο Παύλου Μελά, στο Επταπύργιο, στο Κόκκινο Σπίτι και στο Κεντρικό Μνημείο στη Νέα Παραλία. Επίσης, από τις παραπάνω Οργανώσεις διοργανώνεται εκδήλωση την Κυριακή 10-11-02 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδη», προς τιμήν των επετείων: 61 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ και των 58 χρόνων από την ημέρα της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τους ναζί κατακτητές, από αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.
  • Το ΔΣ της ΠΕΑΤΑΘ - ΔΣΕ, το Σάββατο 2-11-02, στις 9.30 π.μ., πραγματοποιεί έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα: «Εκλογή αντιπροσώπων για το 2ο Συνέδριο της ΠΟΑΟ». Καλούνται όλα τα μέλη της Ενωσης να πάρουν μέρος στη συνέλευση που θα γίνει στην αίθουσα της ΠΟΑΟ, Πειραιώς 3, 4ος όροφος.
  • Το Παράρτημα Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ, την Κυριακή 3-11-02, στις 6 μ.μ., διοργανώνει εκδήλωση για να τιμήσει την επέτειο των 61 χρόνων του ΕΑΜ και των 56 της συγκρότησης του ΔΣΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Μουσείο της Εθν. Αντίστασης (Σοφ. Βενιζέλου και Μαρ. Αντύπα). Καλούνται οι αρχές της πόλης, τα πολιτικά κόμματα, η νεολαία και ο λαός να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org