Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Λαλιώτης και Πολυτεχνείο

Εδώ και 29 χρόνια πασχίζουν να μετατρέψουν την πορεία του Πολυτεχνείου σε ένα θέατρο με «κλέφτες και αστυνόμους». Επιστράτευσαν κατά καιρούς την αστυνομοκρατία, τους «αγανακτισμένους» πολίτες, τους «αναρχικούς», τους κουκουλοφόρους, τους χαφιέδες και τους προβοκάτορες.

Εδώ και 29 χρόνια, δεν έχει περάσει πρέσβης των ΗΠΑ που να μην ζήτησε να πάψει αυτό το «κακό», να σταματήσει πια να είναι η Ελλάδα η μόνο χώρα στην Ευρώπη που κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι, πορεύονται έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία, θυμίζοντας σε όλο τον κόσμο ότι οι Μπους είναι «φονιάδες των λαών».

Εδώ και 29 χρόνια, οι νέες γενιές διδάσκονται από διάφορους σμπίρους ότι το Πολυτεχνείο είναι το διαβατήριο της ανυποληψίας με το οποίο εφοδιάστηκαν ορισμένοι που περιφέρονται ανερυθρίαστα στο δημόσιο βίο και εξαργυρώνουν το πέρασμά τους από κει, καταλαμβάνοντας θώκους, πόστα και κρατικές Μερσεντές.

Εδώ και 29 χρόνια, όμως, κανένας δεν είχε τολμήσει να βγει και να πει - εμμέσως πλην σαφέστατα - ότι θέλει να μετατρέψει την πορεία του Πολυτεχνείου σε πασαρέλα του Μίλερ! Κανένας δεν είχε τολμήσει με τέτοιο «πεμπτοφαλαγγίτικο» τρόπο να απενοχοποιήσει τους κρατικούς τρομοκράτες της υφηλίου, και να τους προσκαλέσει να πορευτούν αλά μπρατσέτα στους δρόμους της Αθήνας, στις 17 του Νοέμβρη!

Το τόλμησε ο κ. Λαλιώτης... Με πρόσχημα τους Ξηρούς και τους Κουφοντίνες (σ.σ.: άλλη μια «προσφορά» των δολοφόνων και προβοκατόρων της «17Ν» στο σύστημα), ο Λαλιώτης θέλει να ξεχάσουμε το «έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ» της πεσμένης πύλης του Πολυτεχνείου. Θέλει - αναγνωρίζοντας παράλληλα πολιτική υπόσταση(!) στους υποκλοπείς της σημαδιακής ημερομηνίας - να μετατρέψουμε την πορεία του Πολυτεχνείου σε συλλαλητήριο με κυρίαρχο «αντιτρομοκρατικό»(!) σύνθημα το «είμαστε όλοι Αμερικανοί»! Θέλει μια πορεία... υγιεινό περίπατο για τον Μπερνς και τον εκάστοτε «ανθύπατο»!

Ναι! Το τόλμησε ο Λαλιώτης. Ο κατάλληλος άνθρωπος!


ΓΡΑΦΟΥΝ: ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ