Πέμπτη 3 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΣΕΞ ΦΟΡΜ»
Ετοιμάζεται δυναμική αντίδραση για τις απολύσεις

Δυναμικά είναι αποφασισμένες να αντιδράσουν οι εργαζόμενες στην επιχείρηση «ΣΕΞ ΦΟΡΜ», ενάντια στην εργοδοσία, η οποία προχώρησε σε έξι απολύσεις εργαζομένων, ενώ τρομοκρατεί και εκβιάζει τις εργάτριες με νέες απολύσεις, προκειμένου να μην αντιδράσουν, με το πρόσχημα της πτώσης των παραγγελιών.

Την απόφαση για αγωνιστική αντίδραση εξέφρασαν οι ίδιες οι εργαζόμενες στους συνδικαλιστές εκπροσώπους του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό τους. Ηταν έντονη η απαίτηση των εργαζομένων προς τους συνδικαλιστές να μπουν μπροστά και να οργανώσουν κινητοποιήσεις για να αποτρέψουν και νέες απολύσεις και ταυτόχρονα να επιβάλουν την επαναπρόσληψη των ήδη απολυμένων. Το συνδικάτο μαζί με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ιματισμού - Κλωστοϋφαντουργίας - Δέρματος σήμερα θα επιδιώξει συνάντηση με τους εκπροσώπους της επιχείρησης, προκειμένου να απαιτήσει την επαναπρόσληψη των απολυμένων καθώς και να μην προχωρήσει η επιχείρηση σε νέες απολύσεις.

Να σημειωθεί ότι τις απολύσεις και την εργοδοτική ασυδοσία της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ» κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή και το Συντονιστικό Σωματείων και Συνδικαλιστών Αθήνας και καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους να εκφράσουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στις εργάτριες της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ