Κυριακή 14 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΘΕΣΗ «17Ν»
Η Ελλάδα ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ των μυστικών υπηρεσιών

Ποιους άμεσους και απώτερους στόχους υπηρετεί η επιχείρηση «κατά της τρομοκρατίας» - Η υπόθεση βρομάει... Ο λαός να επαγρυπνεί!

Το πρώτο και βασικό συμπέρασμα που πρέπει να αποκομίσει ο ελληνικός λαός από την έρευνα που διεξάγεται για τη «17Ν» υπό την ψηλή εποπτεία και άμεση ανάμειξη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας, είναι ότι η υπόθεση αυτή βρομάει και άρα οφείλει να είναι διπλά «κουμπωμένος» και εξαιρετικά ανήσυχος. Κι όχι μόνο για το γεγονός που αντιλαμβάνεται και ο πιο κοινός νους, ότι δηλαδή η όλη υπόθεση δεν πρόκειται να οδηγήσει στην εξάρθρωση του εγκεφάλου της «17Ν», των κέντρων, δηλαδή, εντός και εκτός Ελλάδας, που παρέχουν στη «17Ν» τη σχετική πολιτική προστασία.

Ο ελληνικός λαός, οι αγωνιστικές του δυνάμεις, πρέπει να βρίσκονται σε υψηλή επαγρύπνηση όλο το επόμενο διάστημα. Οι στόχοι και η στρατηγική της εξέλιξης με τη «17Ν», είναι ενταγμένα σε ένα γενικότερο διεθνές και εσωτερικό πολιτικό πλαίσιο: Την ιμπεριαλιστική επίθεση κατά των λαών τα τελευταία χρόνια, που επιταχύνθηκε μετά την 11η Σεπτέμβρη, με πρόσχημα το χτύπημα της τρομοκρατίας και που εκδηλώνεται με πολέμους, με την προώθηση των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων, με την ενίσχυση της κρατικής καταστολής.


ΣΕΛ.  5   -   10

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ