Η ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και οι σύντροφοι της ΚΟΒ Νεάπολης αποχαιρετούν με βαθύ σεβασμό και θλίψη την συντρόφισσα Χρυσάνθη Παπαδοπούλου - Νικολάου που έφυγε από τη ζωή στις 11 Γενάρη.
Η σορός της θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Νεάπολης και η ταφή θα γίνει στα κοιμητήρια του Ευόσμου.
Η συντρόφισσα Χρυσάνθη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν το 1953 στην 3η πολιτεία. Παιδί μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, σπούδασε τυπογράφος και εργάστηκε στον εκδοτικό οίκο της εφημερίδας «Βραδινή Τασκένδης». Το έτος 1972 οργανώθηκε στην ΚΝΕ και το 1975 επαναπατρίστηκε και εντάχθηκε στις πρώτες πλέον νόμιμες Οργανώσεις του Κόμματος στη Θεσσαλονίκη.
Μέσα από τις γραμμές του Κόμματος, στα χρόνια της αντεπανάστασης, έδωσε τη μάχη ενάντια στη διάβρωσή του από τους οπορτουνιστές με την εσωκομματική κρίση του 1991.
Η συντρόφισσα κράτησε άξια τον τίτλο του μέλους του Κόμματος έως το τέλος της ζωής της. Οι σύντροφοί της εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.