Παρασκευή 31 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Υπουργός - προβοκάτορας

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Ανωμερίτης, σε δήλωσή του, που μεταδόθηκε χθες βράδυ από τον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», είπε τα ακόλουθα: «Οταν κανείς μπαίνει μέσα στον κλειστό λιμενικό χώρο με κατσαβίδια, όπλα και ρόπαλα και έχουμε και 15 λιμενικούς τραυματίες, οφείλουν αυτοί που οργάνωσαν τα επεισόδια που δεν είναι ναυτικοί να μας πουν ποιοι ήταν».

Γίνεται καθαρό πως η παραπάνω δήλωση έγινε με σκοπό να λειτουργήσει καθαρά προβοκατόρικα και να εμπλέξει σε νέες περιπέτειες τους απεργούς ναυτεργάτες και τους συμπαραστάτες τους, μια που όλη η Ελλάδα είδε από τις πολύ αποκαλυπτικές εικόνες που έδειξαν τα κανάλια πως στις συγκρούσεις των δυνάμεων καταστολής με τους απεργούς τα μόνα αντικείμενα που βρίσκονταν σε χέρια ήταν αυτά στα χέρια των δυνάμεων καταστολής που κατέβαιναν με εκπλήσσουσα δύναμη στα κεφάλια και στα κορμιά των απεργών.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ