Μακαρονάδα με σκόρδο
Θα βράσουμε τα μακαρόνια Νο 5, σε άφθονο αλατισμένο νερό. Θα ζεστάνουμε δυο φλιτζάνια του καφέ λάδι και θα ρίξουμε το σκόρδο, τρία φύλλα βασιλικού και 4 καυτερές πιπεριές. θα τα σοτάρουμε καλά μέχρι να σκουρύνουν. Με τη βοήθεια μιας τρυπητής κουτάλας μαζεύουμε τα υλικά από το τηγάνι, τα πετάμε και κρατάμε μόνον το ελαιόλαδο που θα έχει κρατήσει όλα τα συστατικά αλλά και τα αρώματα των υλικών. Θα σουρώσουμε τα μακαρόνια και θα τα ζεματίσουμε με το καυτό λάδι. Θα τα σερβίρουμε ζεστά - ζεστά και εάν θέλουμε θα τα πασπαλίσουμε με τριμμένη παρμεζάνα. Εν συντομία... πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε, έτσι δεν είναι;