Κυριακή 26 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ
Ψήφος με αγωνιστική προοπτική

Σήμερα και αύριο οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

Πρόσκληση για μαζική συμμετοχή και υπερψήφιση του αγωνιστικού της ψηφοδελτίου, στις εκλογές που γίνονται σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα, 26 και 27 Μάη 2002, στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ), απευθύνει προς τους γιατρούς η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Γιατρών» (ΔΗΠΑΚ - Γ).

Από τις εκλογές θα εκλεγεί το νέο 17μελές Διοικητικό Συμβούλιο, το 14μελές Πειθαρχικό Συμβούλιο (ΠΣ), 30 εκπρόσωποι στη Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και η Εξελεγκτική Επιτροπή. Η θητεία των νέων οργάνων θα είναι τριετής.

Εκτός από τη ΔΗΠΑΚ - Γ, στις εκλογές του ΙΣΑ την ψήφο των γιατρών διεκδικούν ακόμα η «Δημοκρατική Κίνηση Γιατρών» (ΔΗΚΙ), η ΠΑΣΚ - Γιατρών, η «Αγωνιστική Ενότητα Γιατρών» (ΑΕΓ), η «Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών» (ΑΡΣΙ) και η «Ιατρική Ενότητα - Νέοι Γιατροί».

Εκλογικά τμήματα θα υπάρχουν στα νοσοκομεία: «Αρεταίειο» (αμφιθέατρο «Μαγγίνειο»), ψηφίζουν σ' αυτό οι γιατροί με επώνυμο που αρχίζει από Α, Β, Δ. Στο Νοσοκομείο «Ελπίς» ψηφίζουν οι γιατροί με επώνυμο που αρχίζει από Γ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Λ. Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ψηφίζουν οι γιατροί που το επώνυμό τους αρχίζει από Κ. Στο μαιευτήριο «Ελενα Βενιζέλου» ψηφίζουν οι γιατροί με επώνυμο που αρχίζει από Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω.

Η ψηφοφορία αρχίζει από τις 7 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τη δύση του ηλίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ