Πέμπτη 9 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΑΕΑ
Σήμερα η εκδήλωση στο Πεδίον του Αρεως

Στο Αγαλμα της Αθήνας, στις 6.30 το απόγευμα

Σήμερα Πέμπτη, ώρα 6.30 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως (Αγαλμα Αθηνάς), σε μεγάλη εκδήλωση -συγκέντρωση, τιμάται η 57η επέτειος της Αντιφασιστικής Νίκης, με τη συντριβή του φασισμού και την άνευ όρων παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας. Μαζί γιορτάζεται και η Μέρα της Εθνικής μας Αντίστασης.

Στην τιμητική αυτή εκδήλωση, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης - ΠΕΑΕΑ, καλούνται να συμμετάσχουν μαζικά, όχι μόνον οι αντιστασιακοί και οι φίλοι της Εθνικής Αντίστασης, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι της Αθήνας και του Πειραιά, οι αγωνιστές της ειρήνης.

Την εκδήλωση θα ανοίξει, στις 6.30 μ.μ., η Αρετή Μίτση, γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων και Απογόνων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα με αντάρτικα τραγούδια από τη Χορωδία της ΠΕΑΕΑ. θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της ΚΝΕ.

Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο αγωνιστής Γιάννης Κουβάς, ενώ, προηγουμένως, χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, Γρηγόρης Τουγλίδης.

Μετά την έγκριση ψηφίσματος, θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Χορευτικό Συγκρότημα της Βαγγελιώς Λύτρα μέχρι τις 8.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ