Παρασκευή 17 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Με το σύνθημα «Απέναντι στις αντιλαϊκές αποφάσεις της ΕΕ και των κομμάτων της, στον αγώνα για την ανατροπή τους!», πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ μαζική μαχητική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, με κεντρικό ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Κ. Ιντζές, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος. Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, κάτοικοι μιας περιοχής που αναμετριέται με σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα, πλάι σε όλα τα άλλα τα κοινά για τους ανθρώπους του μόχθου, έδωσαν μαχητικά το «παρών» σε έναν σταθμό της εκλογικής μάχης, που θα συνεχιστεί με πείσμα και αυταπάρνηση μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να μη χαθεί καμία λαϊκή ψήφος, καμία κόκκινη ψήφος, πολύτιμη κατάθεση στο αναγκαίο δυνάμωμα του αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων αυτών. Μαζί με τις κόκκινες σημαίες ανέμισαν στον Εύοσμο και σημαίες της Παλαιστίνης, γιατί κανείς δεν ξεχνάει ότι η αλληλεγγύη των λαών είναι όπλο ανεκτίμητο και χρέος στον λαό της Παλαιστίνης, που σφαγιάζεται από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν η Θ. Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, τα μέλη της ΚΕ Κ. Αβραμόπουλος, Δ. Παπατολίδης, Γρ. Κλιγκόπουλος και Θ. Χρηστίδης, οι βουλευτές Α' και Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Γ. Δελής και Λ. Στολτίδης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Ακόμα, ο Π. Πολίτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, πρόεδρος των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος, ο οποίος περιοδεύει σε χώρους δουλειάς της Κ. Μακεδονίας. Παρευρέθηκαν επίσης ο Κ. Βουλγαρόπουλος, παλιό στέλεχος του Κόμματος, και ο Γ. Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο ΑΠΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ