Πέμπτη 25 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις και περιοδείες με υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη

- Στις 5.30 π.μ., ο Μάρκος Μπεκρής, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το γκαράζ και στις 6 π.μ. την υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

- Στις 12 μ., ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Τιτάνια».

- Στις 10 π.μ., η Δήμητρα Σταματέλου, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το ΓΝΑ Σισμανόγλειο - «Αμαλία Φλέμινγκ».

- Στις 10 π.μ., περιοδεία στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Κατσακούλη, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Αύριο, Παρασκευή

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ασπρων Χωμάτων - Ρέντη καλεί σε σύσκεψη στην πλατεία Τριών Ιεραρχών. Θα μιλήσει ο Μάρκος Μπεκρής.

- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας καλούν σε σύσκεψη στο «Cafe» καφέ στην πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα μιλήσει ο Νίκος Αγγελίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 7 μ.μ. οι κλαδικές ΚΟΒ Καρδίτσας καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Ισχυρό ΚΚΕ για δυνατό εργατικό κίνημα», στην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας. Θα μιλήσουν η Πόπη Μπούτα, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μέλος του ΤΓ Καρδίτσας.

- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟΒ Χαλκίδας διοργανώνουν σύσκεψη - συζήτηση στο Πάρκο Δέλτα. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Με θέμα την Υγεία του λαού

Σήμερα, Πέμπτη

- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Φθιώτιδας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για την Υγεία και την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών προς όφελος του λαού», στο καφενείο «Πατήθρα», στην Υπάτη. Θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Θανάσης Αδάμ, γιατρός του Νοσοκομείου Λαμίας και στέλεχος του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΤΕ Θεσπρωτίας στο «ΠΑΝΘΕΟΝ», στην Ηγουμενίτσα, με θέμα «Η κατάσταση των δημόσιων δομών Υγείας στην περιοχή μας εκπέμπει SOS». Ομιλήτρια η Κατερίνα Μιχαλιού, μέλος του ΓΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Τάσος Τόκας, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Ηπείρου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ