Πέμπτη 25 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δραστηριότητα μπροστά στις ευρωεκλογές

Σήμερα, Πέμπτη

- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Περισσού και Νεάπολης καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Αναστασίας στον Περισσό. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Χαλκίδας διοργανώνει σύσκεψη στον πολυχώρο «Τέχνης Δρώμενα» (Ιφιγενείας 8Α). Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αλιβερίου διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στο χωριό Γαβαλάς, στο καφενείο «...στου Γαβαλά». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Αμαρουσίου και Χαλανδρίου καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ελεύθεροι χώροι, πράσινο, σχολεία, υποδομές πολιτικής προστασίας για τον λαό και τη νεολαία της Βόρειας Αθήνας vs καζίνο και ξενοδοχεία προς όφελος των επιχειρηματικών συμφερόντων», στην πλατεία ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Θα μιλήσει ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 11 π.μ. στη Μεγαλόπολη, στην κεντρική πλατεία (μπροστά στο καφενείο Παπαϊωάννου). Θα μιλήσει η Δανάη Καραθανάση, στέλεχος του Κόμματος.

- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Παιονίας Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η αγροτιά στον αγώνα ενάντια στην Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ. Οι θέσεις του ΚΚΕ», στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού. Θα μιλήσει η Ειρήνη Χατζή, αγρότισσα - παραγωγός, Γραμματέας της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ