Πέμπτη 9 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 12 μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα περιοδεύσει στο ΕΜΠ (κτίριο Πατησίων).

-- Στις 9.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το ΕΠΑΛ Αγ. Αναργύρων.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω, στην πλατεία Εσταυρωμένου, θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, και η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω.

-- Στη 1.30 μ.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.

-- Στις 10 π.μ., η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τον Ομιλο Τεχνικών Μελετών για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί στις 10.15 π.μ. τη φαρμακοβιομηχανία «Demo» και στις 11.20 π.μ. τη φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο - Μαιευτήριο «Ελενα Βενιζέλου» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο στο Ιλιον.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Περιστέρι, στην παλιά πλατεία Μπουρναζίου, θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Νίκη Χρονοπούλου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Μενίδι, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσουν η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, η Ρούλα Ελευθεριάδου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 8.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφτεί τα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του ΟΠΑΝΔΑ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Περιστέρι (πλατεία Αγίας Τριάδας, Σοφ. Βενιζέλου & Τζων Κένεντι) θα μιλήσουν ο Γιώργος Σιδέρης, ο Μιχάλης Σοφικίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και ο Γρηγόρης Τιμπλαλέξης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στους Αμπελόκηπους, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη εργαζομένων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας στην Αίθουσα Συνταξιούχων Δημοσίου (Πατησίων).

Το Σάββατο 11 Μάη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, θα περιοδεύσουν στα εμπορικά καταστήματα του κέντρου των Αγίων Αναργύρων.

-- Στις 11 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα περιοδεύσει στη Βαρβάκειο Αγορά και στη συνέχεια στα καταστήματα σε Πλάκα και Μοναστηράκι.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη με φοιτητές του Μαθηματικού στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας (Τροίας 33), θα μιλήσει η Δέσποινα Μαστρολέων, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 11 π.μ, στο δημαρχείο Γαλατσίου, θα περιοδεύσουν ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου, και ο Μπάμπης Ασφής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κεντρικού τομέα Αττικής.

Την Κυριακή 12 Μάη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Πετρούπολη (Πολιτιστικό Κέντρο, Εθ. Αντιστάσεως 61), σε συγκέντρωση με θέμα «Οι γυναίκες πρώτες στον αγώνα για ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!» θα μιλήσουν: Η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος.

-- Στις 5.30 μ.μ., σε σύσκεψη αυτοαπασχολούμενων γιατρών, οδοντογιατρών και φαρμακοποιών, στο «Οξυγόνο» (Βουτάδων 42, πλησίον μετρό «Κεραμεικός»), θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Μπραχάμι (πλατεία ΙΚΑ), θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής, και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.

-- Στις 7.30 μ.μ. ο Νίκος Σοφιανός θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Παντελεήμονα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ