Παρασκευή 12 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Παιδική γιορτή γεμάτη αλληλεγγύη την Κυριακή στη ΛΑΡΚΟ

Παιδική γιορτή διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας την Κυριακή 14 Γενάρη, στις 5 μ.μ., στον κινηματογράφο «Ιλιον» του οικισμού του εργοστασίου, με συνδικάτα και συλλόγους να εκφράζουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και να στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Η γιορτή περιλαμβάνει παράσταση καραγκιόζη με τίτλο: «Ο μέγας Αλέξανδρος, το καταραμένο φίδι και... ο Σκαρίμπας», που προσφέρει δωρεάν ο Σύλλογος Φίλων Γιάννη Σκαρίμπα.

Πρόκειται για πρωτοβουλία που, όπως σημειώνει ο Σύλλογος, στοχεύει στην έκφραση αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους, αλλά και στην ανάδειξη της αξίας της τέχνης από τον λαό για τον λαό, της κριτικής προσέγγισης της πραγματικότητας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, που ως αξίες χαρακτηρίζουν το έργο του Γιάννη Σκαρίμπα.

Επίσης, στο πλαίσιο της γιορτής θα μοιραστούν στα παιδιά συμβολικά δώρα που προσέφεραν το ΠΑΜΕ και συνδικάτα της Αττικής, συνεχίζοντας την έκφραση πολύμορφης αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ