Πέμπτη 19 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
Με τους λαούς που παλεύουν για το δίκιο και τη λευτεριά

Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αττική και σε άλλες πόλεις πρωτοστατούν στην ενημέρωση της νεολαίας και προχωρούν σε δράσεις έκφρασης αλληλεγγύης

ΠΑΤΡΑ
ΠΑΤΡΑ
Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αττική όλες αυτές τις μέρες πρωτοστατούν στην ενημέρωση της νεολαίας για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Παλαιστίνη, σε σύγκρουση με την προπαγάνδα της κυβέρνησης και όλων των άλλων κομμάτων.

Ταυτόχρονα, προχωρούν σε δράσεις έκφρασης αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης, που αντιστέκεται στην παράνομη κατοχή και τη σφαγή που επί δεκαετίες τη συνοδεύει, που μετράει χιλιάδες θύματα από τις κατοχικές δυνάμεις του κράτους - δολοφόνου Ισραήλ, το οποίο ήδη κλιμακώνει τους βομβαρδισμούς, τις επιθέσεις σε αμάχους και περικυκλώνει τη Λωρίδα της Γάζας ετοιμάζοντας μια κανονική γενοκτονία.

Καλούν να αγκαλιαστεί από κάθε νέα και νέο το αίτημα για καμιά εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - Ισραήλ στη Γάζα, για εφαρμογή των αποφάσεων του ΟΗΕ για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και υλοποίηση της απόφασης του ελληνικού Κοινοβουλίου το 2015 για την αναγνώρισή του.

Οποιος ειλικρινά θέλει την ειρήνη στην περιοχή, να σταθεί τώρα με το κεφάλι ψηλά στο πλάι του Παλαιστινιακού λαού. Γιατί η σωστή πλευρά της Ιστορίας είναι η πάλη των λαών για τη λευτεριά και το δίκιο.

Σε πλήθος δράσεων έχουν προχωρήσει και άλλες Οργανώσεις της ΚΝΕ, όπως η ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας και οι Οργανώσεις Αχαΐας της ΚΝΕ, καθώς και σε άλλες πόλεις.


Στο ΔΙΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη
Στο ΔΙΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη

ΑΘΗΝΑ
ΑΘΗΝΑ

ΑΘΗΝΑ
ΑΘΗΝΑ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ