Τρίτη 1 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΕΒΕΖΑ
Με αισιοδοξία στη μάχη των τοπικών εκλογών

Τα πρώτα ονόματα με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον δήμο Πρέβεζας και την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας παρουσιάστηκαν το βράδυ της Τετάρτης, σε εκδήλωση που οργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΚΚΕ.

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας, Κώστας Κύρλας, σημείωσε ανάμεσα σε άλλα: «Η "Λαϊκή Συσπείρωση" βάζει στο επίκεντρό της τον εργαζόμενο άνθρωπο και τις ανάγκες του» για «να μπορεί ο Πρεβεζάνος να πηγαίνει με ασφάλεια στη δουλειά του, να μπορεί το παιδί της εργατικής και αγροτικής οικογένειας να μάθει ένα μουσικό όργανο, να του δοθεί η δυνατότητα να γίνει αθλητής, να πηγαίνει σε ένα σχολείο με στατική επάρκεια ή να μην πηγαίνουν σε σχολεία όπως το Δημοτικό Σχολείο Λούρου, που ακριβώς στα όρια του σχολείου υπάρχει κτίριο έτοιμο να πέσει στα κεφάλια των παιδιών.

Για να έχει ο ηλικιωμένος στο Κοτσανόπουλο ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας, να μη χρειάζεται να πληρώνουμε σε εργολάβο 415.000 ευρώ ετησίως για ναυαγοσωστική κάλυψη, να μη γίνονται τόσο πολλές απευθείας αναθέσεις ή αναθέσεις με το στόμα, να μη σπαταλάμε απερίσκεπτα τα χρήματα των δημοτών σε άρτο και θεάματα, να σταματήσει επιτέλους η νοοτροπία τύπου Γκρούεζα, αν είσαι δικός μας πέρνα, αν όχι ας πρόσεχες.

Για να μεριμνήσουμε για το περιβάλλον και το φυσικό κάλλος της πόλης μας προστατεύοντας και αξιοποιώντας τους πράσινους χώρους, να προστατέψουμε τον Αμβρακικό και τις θάλασσές μας διασφαλίζοντας με δικό μας προσωπικό πως οι δύο Βιολογικοί Πρέβεζας και Λούρου δουλεύουν και δεν θα είναι στον αυτόματο, και πως οι εγκαταστάσεις τους δεν θα αφήνονται στο έλεος της φθοράς με ανυπολόγιστο κόστος για τους πολίτες».

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κωτσαντής σημείωσε ανάμεσα σε άλλα: «Απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης και κοινής δράσης. Απέναντι στην απογοήτευση, στη μοιρολατρία και τον συμβιβασμό που καλλιεργούν οι άλλες δυνάμεις, να συναντηθούμε στον δρόμο της σύγκρουσης με την πολιτική του συστήματος, τις κατευθύνσεις της ΕΕ, τις δεσμεύσεις στο ΝΑΤΟ».

Υποψήφιοι Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας

Πρέντζας Γιώργος, υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου

Ιορδανίδου Τατιάνα, εκπαιδευτικός. Κιτσαντάς Απόστολος, πολιτικός μηχανικός ΤΕ. Κονάκης Θωμάς, δημοτικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ΟΤΑ Πρέβεζας, μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης Πρέβεζας. Κυριαζή Ειρήνη, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μέλος της διοίκησης του ΕΚ Πρέβεζας, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Γονέων Πρέβεζας. Κωτσαντής Κωνσταντίνος, οικονομολόγος, δημοτικός υπάλληλος, περιφερειακός σύμβουλος. Κλινάκης Σπύρος, αγρότης, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας. Λάμπρος Κωνσταντίνος, συνταξιούχος συνεταιριστικός υπάλληλος, πρώην μέλος της διοίκησης του ΕΚ Πρέβεζας. Λελοβίτης Πέτρος, εργαζόμενος στον δήμο Πρέβεζας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Πρέβεζας, μέλος του ΔΣ του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, μέλος του ΓΣ της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΤΑ. Μανίκη Ευαγγελία, επαγγελματίας, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας. Μισιρλής Γιώργος, τοπογράφος στον δήμο Φιλιππιάδας, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Πρέβεζας, πρόεδρος στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ. Μπαλαδήμας Διονύσης, οικοδόμος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Οικοδόμων. Μπούα Λαμπρινή, αγρότισσα, μέλος των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο Πάργας. Σίσκα Ελπίδα, εμποροϋπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Πρέβεζας. Τζίμα Μαρία, συνταξιούχος υγειονομικός, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πρέβεζας. Υφαντής Γιάννης, σπουδαστής μηχανικών ΑΕΝ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ