Παρασκευή 21 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΗΜΑΘΙΑΣ
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι σε δήμο Βέροιας και ΠΕ Ημαθίας

Την Τετάρτη 19 του Ιούλη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση από την ΤΟ Ημαθίας του ΚΚΕ του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Βέροιας και των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από την Ημαθία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην παρουσίαση μίλησαν ο επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Παναγιώτης Χατζησάββας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Βέροιας Μελιόπουλος Γιώργος και Γιάννης Τσαναξίδης.

Ακολούθησε η παρουσίαση των πρώτων 30 υποψηφίων για τον δήμο Βέροιας και των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων μέσα σε κλίμα μαχητικό και αισιόδοξο.

Παρουσιάζοντας του υποψηφίους, ο γραμματέας της ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ Γιάννης Τσεχελίδης, μεταξύ άλλων, τόνισε πως «μπροστά μας έχουμε τώρα τη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών που στο περιεχόμενό της δεν διαφέρει από τις βουλευτικές, γιατί η διοίκηση του δήμου αποτελεί τμήμα του ενιαίου αντιλαϊκού αστικού κρατικού μηχανισμού.

(...) Στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη μπορεί να γίνει ένα ακόμα βήμα απέναντι στον αρνητικό συσχετισμό της πολιτικής των κομμάτων που στηρίζουν τα κέρδη των λίγων.

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, οι νέες και οι νέοι που ζουν στον δήμο Βέροιας έχουμε επιλογή που να αντιστοιχίζεται στα συμφέροντά μας: Να δυναμώσουμε το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

(...) Οι υποψήφιοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές του εργατικού κινήματος, των ριζοσπαστικών συσπειρώσεων, των βιοπαλαιστών αγροτών και επαγγελματιών, των επιστημόνων, των γυναικών, της νεολαίας.

Είμαστε παρόντες, ενωμένοι, δυνατοί και είμαστε η μόνη επιλογή των δημοτών για να αλλάξει "ρότα" το καράβι σε μια κρίσιμη στιγμή για τον τόπο μας».

Ο Γιάννης Τσεχελίδης παρουσίασε τους πρώτους 30 υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Βέροιας, όπως και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Ημαθία που είναι οι εξής:

Χρήστος Γαλατσίδας (συνταξιούχος δημοσίου), Δημήτρης - Θόδωρος Κολιούκος (ιδ. υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας - Πέλλας), Κατερίνα Μπόσκου (εκπαιδευτικός), Μαίρη Παπαδοπούλου (συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος), Μαριάννα Παπαδοπούλου (πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας), Γιάννης Τσαναξίδης (οικονομολόγος, γραμματέας του ΜΣ «η Καλλιθέα»), Δημήτριος (Τάκης) Τσιουλάκος, (πρόεδρος του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου «Μαρίνος Αντύπας») και Θωμάς Τσουκαλάς (γιατρός- χειρουργός).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ