Τρίτη 27 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ελπίδα για τον λαό είναι εδώ! Συνεχίζουμε για 100% λαϊκή αντιπολίτευση

Το ΚΚΕ κατέγραψε διακριτή άνοδο 100.000 ψήφων και 2,5% σε ποσοστό συγκριτικά με το 2019. Μεγάλη άνοδος σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και άλλα αστικά κέντρα

RIZOSPASTIS

  • Η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ δεν είναι συγκυριακή. Είναι δείκτης ανόδου του κύρους που έχει κατακτήσει το Κόμμα στην εργατική τάξη και σε όλο τον λαό, πρωτοστατώντας σε εμβληματικούς αγώνες και κινητοποιήσεις.
  • Μέσα σε έναν αρνητικό πολιτικό συσχετισμό, που παραμένει, εκφράζεται μια δυναμική ανόδου της εκλογικής επιρροής του Κόμματος.
  • Οι βουλευτές που εξέλεξε το ΚΚΕ από σήμερα κιόλας βρίσκονται εκεί που έχουμε υποσχεθεί, μπροστά στους αγώνες, στα εργατικά - λαϊκά προβλήματα.
  • Απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης και κοινής δράσης! Απέναντι στην απογοήτευση, στη μοιρολατρία και τον συμβιβασμό που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις, η ελπίδα βρίσκεται στον δρόμο της σύγκρουσης με αυτήν την πολιτική, με αυτό το σύστημα, τις κατευθύνσεις της ΕΕ, τις δεσμεύσεις στο ΝΑΤΟ.
  • Στις σημαντικές πολιτικές μάχες που είναι μπροστά, όπως οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, υπάρχει δυνατότητα να εκφραστεί μια ενισχυμένη συσπείρωση εργατικών - λαϊκών δυνάμεων στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» πανελλαδικά.


ΣΕΛ.  4   -   5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ