Παρασκευή 11 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
μια εκδήλωση

Την Κυριακή (10πμ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας διοργανώνει την καθιερωμένη πανηγυρική της εκδήλωση, τη γνωστή ως «Πίτα του Ηπειρώτη». Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους σεισμοπαθείς του λεκανοπεδίου Αττικής. Στο τρίωρο περίπου πρόγραμμα της εκδήλωσης, περισσότερα από 50 μουσικοχορευτικά συγκροτήματα θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια της Ηπείρου. Είσοδος ελεύθερη.

  • Η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών (Γενναδίου 8, 7ος όροφος) διοργανώνει τη Δευτέρα (6.30μμ) εκδήλωση, κατά την οποία θα παρουσιαστεί το βιβλίο του συγγραφέα Αποστόλη Δόμβρου, «Προικόννησος - Ανάμεσα στην Ασπρη και τη Μαύρη Θάλασσα». Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά, Γιάννης Χατζημανωλάκης.
  • Το βιβλιοπωλείο Τσαμαντάκη, οι εκδόσεις «Φιλιππότη» και το «Αρχείο Κρήτης» παρουσιάζουν τη Δευτέρα (7.30μμ) στο χώρο της Αδελφότητας Κρητών (Ελευθερίου Βενιζέλου 82, Πειραιάς), το βιβλίο - ετήσια συλλεκτική έκδοση, «Κρητικό Ημερολόγιο» 2000 των: Γιώργου και Ηρώς Σγουράκη.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ