Πέμπτη 7 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δολοφονίες μητέρων από τους γιους τους

Για τη δολοφονία των μητέρων τους κατηγορούνται δύο άνδρες σε διαφορετικά συμβάντα που καταγράφηκαν σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για δύο περιστατικά που καταγράφουν για άλλη μια φορά τη σήψη της εκμεταλλευτικής καπιταλιστικής κοινωνίας, όπως και την ανυπαρξία κοινωνικών δομών.

Στη Θεσσαλονίκη, σε διαμέρισμα στη Νεάπολη 79χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Παρότι η υπόθεση αρχικά δεν αντιμετωπίστηκε ως δολοφονία, τα ιατροδικαστικά ευρήματα αποκάλυψαν ότι η ηλικιωμένη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και ως δράστης ταυτοποιήθηκε ο γιος της, ηλικίας 50 ετών, που έμενε μαζί της. Ο φερόμενος ως δράστης προσήχθη και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ομολόγησε την πράξη του.

Στο Ηράκλειο, 67χρονη έπεσε νεκρή από τα χέρια του γιου της. Ο 42χρονος άνδρας δεν έμενε με την μητέρα του και πήγε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι της, όπου ακολούθησε καβγάς μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 42χρονος χτύπησε μέχρι θανάτου την μητέρα του με ξύλινο αντικείμενο που βρήκε μέσα στο σπίτι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ