Παρασκευή 24 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πολύμορφες δράσεις αύριο Σάββατο στο Πεδίον του Αρεως

Αγώνας δρόμου το πρωί, ομιλίες, παρεμβάσεις και καλλιτεχνικό πρόγραμμα το βράδυ

Η Επιτροπή του KΣ της ΚΝΕ Κατά των Ναρκωτικών και των Εξαρτήσεων, η Επιτροπή Αθλητισμού του ΚΣ της ΚΝΕ καθώς και η ΤΟ της Α' Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνουν, αύριο, Σάββατο 25 Ιούνη, μια ολοήμερη πολύμορφη δραστηριότητα ενάντια στα ναρκωτικά στο Πεδίον του Αρεως, με αφορμή την επικείμενη Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα:

  • Στις 9 π.μ. θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου στο Πεδίον του Αρεως με αφετηρία την πλατεία Πρωτομαγιάς, αναδεικνύοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να καλλιεργήσει στοιχεία της αγωνιστικής στάσης στη ζωή και να έχει τη δική του συμβολή στην πρόληψη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Μήκος διαδρομής 5 χλμ. και 1 χλμ. ο παιδικός αγώνας δρόμου. Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής 6951.165.574.
  • Στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση της ΚΝΕ με τίτλο: «Ψάξε την πραγματική ουσία! ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά! Η συμβολή του Αθλητισμού στην πρόληψη». Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους: Νίκο Παπαδόπουλο, επαγγελματία ποδοσφαιριστή στον Αστέρα Τρίπολης, Λεμονιά Φάκαρου, ψυχολόγο, θεραπεύτρια στο ΚΕΘΕΑ, Γιώργο Κολλάρο, μέλος της ΚΝΕ και του 15μελούς συμβουλίου του 38ου Λυκείου Αθηνών.
  • Στις 9.30 μ.μ. θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με: Stand up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο. Ηip hop live. Λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ